tirsdag 17. august 2010

Nå over 160 000kr!

Det har ikke bare vært en givende uke for fotballtrener James Waithaka, hans forlovede Charity og vi som har fått æren av å ha disse fantastiske menneskene på besøk i Alta, men også for fotballaget OGSY i Mathareslummen i Kenya. På bare noen få dager har ”Langpasning til Afrika” fått inn over 30 000kr. Dette betyr enda større muligheter for å hjelpe OGSY-jentene til en bedre hverdag.

Under Altaturneringen hadde vi egen stand på Alta Idrettspark hvor vi solgte t-skjorter, sandaler og armbånd som OGSY-jentene har trykt og laget selv. Da vi hadde minstepris istedenfor fast pris på varene, var det mange som valgte å betale mer og vi fikk inn over 10 000 kr på standen!

Lørdagskvelden ble draktauksjonen avsluttet på Alta IF sin hjemmeside og den avsluttende budrunden ble god underholdning for publikum i pausen mot Grand Bodø på søndagen. Fra 10 350 kr på nett økte draktene til en sluttsum på 14 500 kr! Dette er fantastisk og alle som har vært med på denne auksjonen har virkelig spilt en god langpasning! Ikke nok med det, i tillegg kom det inn over 2500 kr på bøsse ved utgangen etter kampen. Takk for alle bidrag!

Så må jeg også fortelle om den store bonusen. Forfatteren av boka ”Liverpoolhjerter”, Ragnhild Lund Ansnes, ga ”Langpasning til Afrika” et bilde av tre Liverpool-legender (David Fairclough, David Johnson og Alan Kennedy) avbildet på Nordkapp-platået i juni i år. Bildet var også signert av legendene. På slippfesten Ansnes arrangerte lørdag kveld ble bildet auksjonert bort til en mann som selv hadde vært der da bildet ble tatt. Auksjonen innbrakte hele 7500 kr til prosjektet!

Til slutt må jeg få takke fotballaget mitt som alle pakket hver sin bag fra fjorårssesongen. Jeg kan med glede fortelle at vi i dag tidlig fikk melding fra Kenya om at alle de 28 kolliene var kommet vel fram, inkludert James og Charity selv. Nå gjenstår det bare å takke alle som har bidratt til at dette ble en så utrolig flott uke!



Marianne Hanssen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar