onsdag 16. juli 2014

Støtt "Langpasning til Afrika" – kjøp et lodd i sommervarmen

Som oppvarming inn mot et av årets store høydepunkter i Alta, fotballarrangementet Altaturneringen, benytter "Langpasning til Afrika" den varme sommertiden til å selge lodd.

Lodd-blokkene har nettopp kommet fra Fagtrykk Idé AS og støtteaksjonens medlemmer er i gang med salget. Fortjenesten går som alltid direkte til våre venner i OGSY og premiene burde friste de fleste til å investere i et eller flere lodd:



Hvis du ønsker å kjøpe lodd i Alta-området er det en smal sak. Du kan a) kontakte/bli oppsøkt av blant annet "Langpasning til Afrikas" leder Marianne Haugvik Hanssen eller styremedlem Lise Lotte Lund Martnes, eller b) oppsøke Glassmagasinet på AMFI Alta eller Apotek 1 i Markveien.

Befinner du deg derimot i andre steder av landet, men likevel har lyst til å være med i trekningen av flotte premier og ikke minst støtte en god sak? Ingen problem. Ta kontakt med langpasningtilafrika@gmail.com, så lager vi en avtale rundt overføring av penger og kvittering i form av lodd.

Hvert lodd koster 20 kr og loddsalget vil holde på frem til 10.august.

I tillegg til loddsalget vil vi fortsette med vår årlige draktauksjon i anledning Altaturneringen. Mer informasjon om årets auksjonsobjekter og framgangsmåte ved budrunde kommer i et senere blogginnlegg, men vi kan avsløre at åtte Liverpool-legender har signert en drakt, samt at vi auksjonerer bort tapaskveld á la Asbjørn "Kokkejævel" Sandøy med en meget eksklusiv gjesteliste!

Ha en god sommer videre!

På vegne av "Langpasning til Afrika", nestleder Ingvild Berg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar