fredag 25. juli 2014

Russ realiserte "Finnmark stadium"

Etter omlag 30-40 minutters kjøring fra Nairobi, hovedstaden i Kenya, kommer du til "Alta Village" - en liten landsby bestående av 20 boliger. Dette er boliger som er bygget for kvinnelige fotballspillere fra slummen og deres barn.

Noen av jentene som har flyttet inn i "Alta Village"

Fotballtrener og byggeleder James Waithaka

På nabotomta til disse boligene finner du "Alta kindergarten" - en barnehage som sannsynligvis er klar for åpning i 2015. Byggingen startet i januar i år.


En annen tomt som grenser til "Alta Village" har også nå blitt en del av OGSY sin eiendom. Tomta er på størrelse med en 7'er fotballbane. De har gitt den navnet "Finnmark stadium" og den vil være treningsfelt for OGSY-laget, lekearena for barnehagen og ikke minst vil tomta være inntektsbringende, da det er mange som ønsker å leie et uteområde for å kunne arrangere hagebryllup eller andre arrangement.

Spillerne står her foran "Finnmark stadium". I bakgrunnen sees også boligene i "Alta Village"

Dette siste tomtekjøpet hadde blitt vanskelig å realisere hadde det ikke vært for 2014-russen:

- Fra Altarussen fikk "Langpasning til Afrika" 6000 kroner av overskuddet fra russerevyen. Dette skriver Finnmark Dagblad om saken.

- Også Holmestrandrussen har benyttet russetiden til å sette fokus på andre mennesker. Etter ulike aktiviteter, blant annet bøsseinnsamling i Holmestrand, overførte de 65 000 kroner til "Langpasning til Afrika"!

Vi er strålende fornøyd og takknemlig for bidrag fra årets russ på hele 71 000 kroner! Det er fantastisk at dere har vært med på å realisere innkjøp av tomta "Finnmark stadium" i Kenya!


Leder for "Langpasning til Afrika" - Marianne Haugvik Hanssen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar