torsdag 1. august 2013

Startklare jenter for sykkeltråkk for barnehage i Kenya – Offroadfinnmark 300

Da var vi klare for å starte den eventyrlige sykkelreisen på Finnmarksvidda. Vi skal sykle 300 km i terreng som er både utfordrende og magisk. Vi synes det er en ære å få være delaktig i «Langpasning til Afrika» sine sykkelprosjekt denne sommeren. Vi er begge opptatt av å kunne bidra for at andre som har helt andre utfordringer i hverdagen skal få et bedre liv. Innsamlingsaksjonen og fokuset fra sommerens sykkelprosjekter håper vi kan bidra til at barnehagebygget til OGSY skal bli realisert så fort som mulig.


Vi synes «Langpasning til Afrika» representerer flotte verdier og det som dere har fått til hittil er helt avgjørende for at de enslige mødrene i Matharislummen skal få mulighet til å etablere et livsgrunnlag som gjøre at de vil klare seg selv og bygge et liv utenom slummen.

Barnehageprosjektet håper vi kan være med på å bygge broer på tvers av etniske og kulturelle grupperinger i Nairobi i Kenya.

Vi har gjennom året trent godt og strukturert. Tanken på at vår innsats ved å gjøre en god og flott sportslig prestasjon kan gjøre noe godt for andre er ekstra motiverende. Vi starter i dag ut med dette i tankene og vil gjøre vårt beste.

 
Anita Jensen og Lena Halvari - sykler Offroad Finnmark 300

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar