mandag 11. mars 2013

Meget vellykket musikalsk langpasning

Vi var omlag 230 heldige mennesker som søndag kveld fikk en fantastisk konsertopplevelse i Nordlyskatedralen i Alta. De dyktige musikerne som virkelige leverte klassisk musikk av høy kvalitet var Nils Anders Mortensen, Miriam Helms Ålien, Sonoko Miriam Shimano Welde, Nikolay Girunyan, Sondre Valeri Heitmann, Tore Iversen, Ida Holm Olaussen og Marion Aslaksen Ravna.


Det var Ishavskraft som arrangerte konserten og de hadde bestemt at alle billettinntektene og inntektene fra kafésalget skulle gå til Langpasning til Afrika. Før kaffepausen fikk undertegnede komme med en liten appell og benyttet anledningen til å fortelle litt om Langpasning til Afrika og samarbeidet med fotballaget OGSY i Kenya. 


Etter konserten kunne vi glede oss over at det hadde kommet inn 62 300 kroner! Det er et kjempebidrag til årets hovedprosjekt som er å samle inn penger til barnehagebygging i Alta Village i Kenya. Det er enda uklart hvor mye som totalt må samles inn for å realisere barnehagedrømmen, men etter dette bidraget har vi kommet godt på vei!

Tusen takk til Ishavskraft, musikerne, alle som kom på konserten, de som stilte med kake til kafeen, spillere fra damelaget til Alta IF og alle andre som hjalp til med kafésalget i konsertpausen!


Marianne Haugvik Hanssen
leder Langpasning til Afrika

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar