mandag 12. november 2012

Tilbakeblikk på årets fotballsesong

Årets fotballsesong nærmer seg slutten. Nå snakker vi selvfølgelig om den norske – og den kenyanske toppdivisjonen for kvinner. Vi tar en titt på årets resultat, selvfølgelig sett med en OGSY-supporters øyne.

Etter 22 spilte kamper endte OGSY på en solid 3.plass med 53 poeng og henholdsvis fire og fem poeng opp til sølv- og gullplassen. Det var ingen trussel bakfra, da det neste laget hadde skarve 38 poeng. OGSY scorte 99 mål og slapp inn 22. De scorte dermed 11 flere mål enn innehaveren av andreplassen og like mange som førsteplassen.
 

OGSY

Av de 99 målene OGSY scorte gjennom sesongen har nesten en tredjedel vært signert Millicent Mwanzi. 31 mål gjorde henne til vinneren av FKF Girls Premier League Golden Boot Award og til futaa.com uttaler Mwanzi: - I am happy that the achievement has made my team get a good name and better notice. I thank all my team mates and as well as the team management in helping me get to the top.
Millicent Mwanzi
 
Til slutt kan vi jo ta en kikk på den hjemlige fotballen – selvfølgelig i forhold til de lagene som er relatert til Langpasning til Afrika. I Finnmark har Alta IF gått på en skrell hvor både dame- og herrelaget må ta den tunge veien ned i 2.divisjon. I Oslobyen har Vålerengas damelag – hvor Langpasning til Afrikas leder Marianne Haugvik Hanssen til daglig spiller – plassert seg på en rolig 8. plass i Toppserien. Undertegnede har benyttet høsten til å knyte på seg fotballskoene og spille noen kamper for Tromsø ILs damelag i 2.divisjon. Vi berget plassen og er fornøyd med det.

Sportslig hilsen, Ingvild Berg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar