søndag 19. august 2012

To nye hus til Alta Village!

I forbindelse med Altaturneringen i forrige uke klarte vi å samle inn over 50 000 kroner til Langpasning til Afrika. Det betyr at enda et hus kan bygges i Alta Village, og tre nye familier kan flytte fra Mathareslummen! Det er fantastisk!

Elkjøplotteriet, der Elkjøp Alta hadde sponset hovedgevinstene, ga til sammen 19 300 kroner og på draktauksjonen fikk vi inn 15 350 kroner. Salg fra standen på Alta Idrettspark under Altaturneringen ga også gode inntekter og flere valgte å støtte med penger på bøssa. 

"Langpasning til Afrika" - stand på Alta Idrettspark
under Altaturneringen 10.-12.august

Men de gode nyhetene i forrige uke stoppet ikke med det. Torsdagen var vi invitert til et møte med hovedsupporteren vår Ishavskraft og de ansatte som jobber der. Det var et flott møte med mange engasjerte mennesker. De fortalte at Ishavskraft skulle sørge for at det blir realisert enda et hus med tre boenheter i Alta Village! Siden valget i Kenya nærmer seg, kunne ikke denne overraskelsen kommet på et bedre tidspunkt. Vi ønsker å gi jentene og deres barn muligheten til å flytte ut av slummen før jul, slik at de kan komme i sikkerhet. Før og under tidligere valg har det vært mye uroligheter i slummen. Med inntektene fra Altaturneringsuken og gaven fra Ishavskraft er vi enda nærmere målet med å fullføre boligbyggingen i Alta Village! 

Dette skriver Altaposten om saken.

Vi takker hjertelig Ishavskraft og alle som støttes oss i forbindelse med Altaturneringen!


Marianne Haugvik Hanssen - leder Langpasning til Afrika

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar