fredag 3. august 2012

Elkjøp støtter Langpasning til Afrika!


4.januar i år fikk Langpasning til Afrika e-post fra Arvid Røde, varehussjefen på Elkjøp Alta. Han presenterte et prosjekt som de hadde lyst til å få i gang, hvor pengene som kom inn skulle gå til Langpasning til Afrika: Hver kunde som handlet på Elkjøp ville få spørsmål om de ønsket å runde opp til nærmeste 10’er eller 100’er. Mellomlegget skulle gå til Langpasning til Afrika. I tillegg var det noen varer hvor 50 eller 100 kroner gikk direkte til Langpasning til Afrika.

Selvfølgelig ønsket vi et slikt samarbeid med Elkjøp Alta!

Denne lappen er plassert på en vaskemaskin

Siden prosjektet kom i gang i april har det kommet inn 2455 kroner. Og kundene har rundet oppover med alt fra 1 krone til 250 kroner per vare. 


Ved kjøp av denne PC'en går 50 kroner direkte til Langpasning til Afrika 

I tillegg har Elkjøp tatt initiativ til at overskuddet fra det interne konvoluttlotteriet som alle butikkene på Sentrum Syd har, skal gå til Langpasning til Afrika. Fra dette lotteriet har det jevning kommet inn flere hundre kroner til vår konto. 

Elkjøp har også skaffet flotte gevinster til et lotteri vi skal ha i forbindelse med Altaturneringen 10.-12.august i år.

Vi er veldig glade for alle initiativene Arvid Røde og Elkjøp Alta har tatt. Vi synes også det er flott at de informerer kunder om Langpasning til Afrika. Og selvfølgelig er vi takknemlige for pengene som Elkjøp-prosjektene innbringer til OGSY-jentene fra Mathareslummen i Kenya. 
Tusen takk, Elkjøp Alta!


Arvid Røde, varehussjef på Elkjøp Alta

Marianne Haugvik Hanssen - leder Langpasning til Afrika


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar